MUA Lipstick

21.38

Hallo, greeting (still) from karangheuleut. I have nothing to do actually & i'm in mood bloging so, yeah here i come :). Nah, this time i will review some of my make-up stuff, not the newest but i have not share this things. aaaaand.... this things is Lipstick :D. Yea, lipstick from MUA (Make Up Academy)



Sorry for not proper picture, just took from my iphone & it was few months ago. I bought it by online shop since, there's no MUA store in Indonesia. I just lil bit curious about this product. So here my review.

I bought MUA lipstick shades 15 if i'm not mistaken. The colour is light pink. Very light. Cause, i want light shades and mate. Nah pas banget lipstick ini warnanya mate ga shimmer. Packaging nya simple & classy. Ga too much dan enaknya kita bisa liat warna apa tanpa buka tutup lipsticknya karena di bawahnya ada tube kecil gt (kaya di foto) warna lipsticknya nah tube itu bisa dibuka & isinya lip color jg kok tp harus pake kuas :D.

Awalnya, gue coba goresin di tangan dulu dan hasilnya perfect. Barulah coba apply di bibir. dan hasilnya ? to be honest kurang memuaskan. Karena apa ? warnanya kurang keluar di bibir gue dan agak pecah gitu, pas apply itu gampang bgt "seakan" moist knp gue blm seakan karena udahannya warnanya pecah kaya kering gitu, jadi harus pake lipbalm dan gaboleh cuma sekali oles aja harus berkali-kali biar hasilnya keluar.

That is my review :)



You Might Also Like

0 komentar

Popular Posts

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Google+ Followers